Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλ επίθεση «Αναγέννησης» σε Μονεμβασιώτη: «Η ιστορία του Απόλλωνα είναι ασήκωτη για εσάς»

Φουλ επίθεση «Αναγέννησης» σε Μονεμβασιώτη: «Η ιστορία του Απόλλωνα είναι ασήκωτη για εσάς»

Ο Απόλλων Σμύρνης για ακόμη μια φορά, ήπιε το «πικρό» ποτήρι του υποβιβασμού αφού μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία (0-0), η ομάδα έπεσε και μαθηματικά στην Super League 2.

Αυτό στάθηκε αφορμή ώστε να περάσει η «Αναγέννηση» σε ολομέτωπη επίθεση προς τη διοίκηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, χαρακτηρίζοντάς τους ανεπίδεκτους μαθήσεως.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ψεύτικες υποσχέσεις, αναφέρουν πως ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ηλεκτρονική πίνακα σε λειτουργία στην πρώτη κατηγορία και η διοίκηση πλέον έχει… βαλτώσει, ενώ αναρωτούνται για το τι κάνει η διοίκηση στην ομάδα τόσα χρόνια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ηρθε η ώρα επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας με πράξεις και όχι με λόγια και υποκριτικές απολογίες για πράξεις τρίτων.

Οκτώ χρόνια και το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται χρονιά παρά χρονιά. Ή λοιπόν αναγνωρίζετε ανικανότητα ή παραδέχεστε τελικά ότι αυτό είναι που επιθυμείτε.

Μία ομάδα να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες μία ομάδα να αλλάζει εκατοντάδες παίκτες αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας και μία ομάδα που αλλάζει δεκάδες προπονητές ως εξιλαστήρια θύματα.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσετε ξεκάθαρα σε ένα και μόνο ερώτημα. Ένα ερώτημα που όταν το απαντήσατε πριν χρόνια εκ του αποτελέσματος είπατε ψέματα. Ούτε Ευρώπη, ούτε υγεία ούτε καλό ποδοσφαιρικό θέαμα ούτε καν επαγγελματική αντιμετώπιση στα τυπικά που πρέπει να έχει μία ομάδα. Αντί αυτού απαξιωτικοί υποβιβασμοί.

Ανύπαρκτες παρεμβάσεις στο γήπεδο μετά από 5 χρόνια αποκλειστικής διαχείρισης, τουρνικέ που δεν δουλεύουν, ένα σκέπαστρο με σπασμένη οροφή να προκαλεί τον φόβο και είμασταν η μοναδική ομάδα χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα σε όλη την SUPERLEAGUE… Ομάδα δηλαδή μίας κατώτερης κατηγορίας.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα. Τι ακριβώς κάνετε στον Απόλλωνα και τι θέλετε να κάνετε από εδώ και μπρος αγαπητοί διοικούντες με την ομάδα; Άμεσα πρέπει να καλέσετε τον κόσμο ή αν δεν αντέχετε την παρουσία των Απολλωνιστών στον ίδιο χώρο, να καλέσετε συνέντευξη τύπου και να απαντήσετε ξεκάθαρα, τι προθέσεις έχετε για την επόμενη μέρα.

Γιατί πλέον η πλειοψηφία των Απολλωνιστών θεωρεί ότι έχετε βαλτώσει σε όλα τα επίπεδα, μικραίνετε το brand name της ομάδας καθημερινά, δεν μπορείτε να συσπειρώσετε τον κόσμο και αντιθέτως βάζετε τροχοπέδια στην προσέλευση του στο γήπεδο, με αίολες δικαιολογίες για πρόστιμα που αδυνατείτε να πληρώσετε, όταν το συντριπτικό ποσοστό αυτών των προστίμων οφείλεται σε δικές σας συμπεριφορές.

Αδυνατείτε πλέον ακόμα και να βρείτε έναν προπονητή της προκοπής καθώς έχετε αποκτήσει την χειρότερη φήμη για την αντιμετώπιση τους και αποδεικνύετε πλέον οτι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ούτε την επιτυχία, αν δεν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικότερο. Η γνώση.

Οκτώ χρόνια μετά μοιάζετε αδιάβαστοι και ακατάδεκτοι να μάθετε. Επαναλαμβάνετε ασταμάτητα τα ίδια λάθη σε βαθμό που πλέον δεν αντέχεται, μοιάζει ανεξήγητο και κάνει την απάντηση στο ένα και μόνο ερώτημα, επιτακτική για τους Απολλωνιστές που πραγματικά αγαπάμε την ομάδα.

Ο Απόλλωνας δε, να θυμίσουμε σε όλους ότι ακόμα και έτσι, ακόμα και μετά από τόση απαξίωση, παραμένει ένα μαγαζί γωνία με ιδιόκτητο γήπεδο στην πρωτεύουσα της χώρας μας και με μια ιστορία τόσο βαριά, που μάλλον είναι ασήκωτη για την διοίκησή μας….

Υ.Γ. Την επόμενη Κυριακή καλούμε όλους τους Απολλωνιστές να βρεθούν στο γήπεδο της Τρίπολης και να πέσουμε κατηγορία έστω με οπαδική αξιοπρέπεια φωνάζοντας το όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ για 90 λεπτά ασταμάτητα, περιμένοντας μετά την διοίκηση να δώσει την απάντηση που μας οφείλει.

Για το Δ. Σ. του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*