Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φιλική τριάρα Παναθηναϊκού στη Β’ ομάδα στην επιστροφή του Κουρμπέλη

Φιλική τριάρα Παναθηναϊκού στη Β’ ομάδα στην επιστροφή του Κουρμπέλη

Η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη για 30 λεπτά ήταν η σημαντικότερη είδηση στο φιλικό 3-0 του Παναθηναϊκού επί της Β’ ομάδας στο Κορωπί.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» πάτησε ξανά χορτάρι μετά από ένα οκτάμηνο που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, δείχνοντας πως σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Στα αγωνιστικά, η φιλική αναμέτρηση -προπονητικού χαρακτήρα- είχε διάρκεια 60 λεπτών συνολικά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιεί όσους δεν έπαιξαν βασικοί στο 2-1 από τον Παναιτωλικό το Σάββατο.

Σκόρερ χρίστηκαν οι Καρλίτος και Σάντσες, με το σκορ να ανοίγει από αυτογκόλ του Κούτσια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:



Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30′ Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30′ Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30′ Σερπέζης), Κούτσιας (30′ Μαρτίνης), Αντωνίου (54′ Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42′ Καρνέσης), Σαρδέλης (54′ Νταμπίζας), Ηλιάδης (42′ Καρβούνης), Σέχου (42′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42′ Κρυπαράκος).

Σύμφωνα με την «πράσινη« ΠΑΕ, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία, με εξαίρεση τον Σιδερά που λόγω ενός χτυπήματος, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Αγιούμπ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*