Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Φαβορί ο Αντέι για την άμυνα

Φαβορί ο Αντέι για την άμυνα

Ο Λούκα Αντέι έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει το νέο στόπερ του Παναθηναϊκού. «Παίζει» και η περίπτωση του Στέφαν Σίμιτς. Καμία εξέλιξη για Εβαντζελίστα.

Προβάδισμα για να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τους Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Κουτρουμπή στις θέσεις των στόπερ του Παναθηναϊκού έχει ο Λούκα Αντέι. Ο 23χρονος Ιταλός ανήκει στη Σασουόλο και είναι απόλυτα εφικτή η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο και οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ.

Πάντως ο Αντρέα Στραματσόνι, που θα πάρει και την τελική απόφαση, έχει στο μυαλό του και τον Στέφαν Σίμιτς. Ο 21χρονος Τσέχος ανήκει στη Μίλαν και ήδη ο Ιταλός προπονητής των «πράσινων» έχει κάνει μια επαφή με την πλευρά των «ροσονέρι». Ο Σίμιτς μπορεί να μην έχει ακόμη παίξει στη Serie A, αλλά θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και είναι ενδεικτικό πως ήδη έχει κάνει δύο ακριβές μεταγραφές, από τις ακαδημίες της Σλάβια Πράγας στη Τζένοα έναντι 500.000 ευρώ και από την Κ19 της τελευταίας στη Μίλαν έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Η περίπτωση του 27χρονου Γάλλου Τομάς Ερτό της Ουντινέζε δεν προχωρά, καθώς δεν παραχωρείται δανεικός.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε εξέλιξη στην υπόθεση του Λούκας Εβαντζελίστα, καθώς η Ουντινέζε εξακολουθεί να αρνείται να τον δώσει δανεικό για ενάμιση χρόνο κι όχι για 18 μήνες, όπως επιθυμούν στο «τριφύλλι». Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει πολύ τον Βραζιλιάνο, αλλά ίσως υποχρεωθεί να στραφεί σε άλλες λύσεις. Ιταλικά ΜΜΕ φέρουν τον 19χρονο Ιβοριανό Ασάν Γκνουκούρι της Ίντερ, που παίζει στην ίδια θέση με τον Εβαντζελίστα, να είναι στα υπόψη του Παναθηναϊκού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*