Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φέρνει Κανέ ο Ολυμπιακός, τα δεδομένα για Μανωλά και ακραίο

Φέρνει Κανέ ο Ολυμπιακός, τα δεδομένα για Μανωλά και ακραίο

Μετά τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, που ήρθε αργά χθες βράδυ στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και θα αποκτηθεί δανεικός από την Μπράιτον, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν συνέχεια στις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα ο Μαμαντού Κανέ, ο 24χρονος μέσος από τη Γουινέα που θα έχει συμφωνηθεί να αποκτηθεί από τη Νέφτσι Μπακού. Ο Αφρικανός, που παίζει ως «6άρι», δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου (τουλάχιστον για την ώρα) και είναι αρκετά «γεμάτος» στη μεσαία του γραμμή.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Μανωλά, η οικονομική διαφορά με τη Νάπολι παραμένει. Ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν χθες ως πιθανό ένα deal που θα περιλαμβάνει τον Κώστα Μανωλά και χρήματα (10 εκατ. ευρώ) για να πάει στην ιταλική ομάδα ο Μαντί Καμαρά, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επ’ αυτού. Η επιθυμία του 30χρονου άσου να επιστρέψει στο λιμάνι είναι σφοδρή και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε θρίλερ που θα κριθεί στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Η υπόθεση συνδέεται και με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ ελπίζει σε πρόταση από την πατρίδα του, ώστε να μετακομίσει σε μία εκ των Μπενφίκα ή Σπόρτινγκ, ενώ δεν δείχνει διάθεση να πάει στην Τορίνο. Για την ώρα, πάντως, δεν προκύπτει πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του Ολυμπιακού.

Τέλος, παρά την προσθήκη του Καρμπόβνικ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στα δύο άκρα της άμυνας, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης προσθήκης. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν έκανε λόγο για αναζήτηση ακραίου εννοώντας μάλλον μπακ (κι όχι εξτρέμ). Πάντως ο Πορτογάλος είπε πως είναι ήδη ευχαριστημένος με το διαθέσιμο ρόστερ και πως δεν θα γίνει άλλη κίνηση αν δεν πρόκειται για παίκτη που δεδομένα θα βελτιώσει το επίπεδο ποιότητας της ομάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*