Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Υπέροχη κίνηση αλληλεγγύης από Ατρόμητο: Επισκέφτηκε οικογένεια του Περιστερίου ενόψει Χριστουγέννων

Υπέροχη κίνηση αλληλεγγύης από Ατρόμητο: Επισκέφτηκε οικογένεια του Περιστερίου ενόψει Χριστουγέννων

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ατρόμητος. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, όπως σημείωσε και η ίδια στη σχετική της ενημέρωση, πέτυχε το… πιο όμορφο της γκολ τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε μια οικογένεια του Περιστερίου, ώστε να της προσφέρει ουσιαστική στήριξη αυτές τις μέρες των γιορτών.

Στο σπίτι της κας Παναγιώτας βρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας, Ανδρέας Γιαννιώτης και Στέφανος Στρούγγης, καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της, Παύλος Κουστέρης, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα αλλά και χαρά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς και το βίντεο από την επίσκεψη:



«Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Ατρόμητος φρόντισε να πετύχει το πιο όμορφό του γκολ για τη φετινή σεζόν και σίγουρα το πιο ουσιαστικό.

Ανδρέας Γιαννιώτης και Στέφανος Στρούγγης βρέθηκαν στο σπίτι της κ. Παναγιώτας, που με μεγάλη ζεστασιά τους υποδέχθηκε και οι δύο παίκτες της ομάδας μας ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα.

Ωστόσο, η επίσκεψη των δύο είχε και συμβολικό χαρακτήρα…

Εκτός από το είχαν την ευκαιρία ο μικρός Αλέξανδρος και η Σταματία να τους γνωρίσουν από κοντά και να δώσουν το δικό τους ραντεβού στο γήπεδο, η ομάδα μας προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, ώστε να στηρίξει ουσιαστικά μια οικογένεια του Περιστερίου που το είχε ανάγκη.

Τα προβλήματα δεν λύνονται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ο Ατρόμητος ως αθλητικός πρεσβευτής της πόλης μας, προσπαθεί με την πρώτη ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας
».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*