Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Πολύ προχωρημένο του Γκατσίνοβιτς, αναμονή για Γιόνσον στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Πολύ προχωρημένο του Γκατσίνοβιτς, αναμονή για Γιόνσον στην ΑΕΚ»

Στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, με τελευταίο την διαφαινόμενη απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Χόφενχαϊμ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν αναμενόμενη η όποια καθυστέρηση, αφού η ΑΕΚ έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να τρέξει τον μεταγραφικό της σχεδιασμός με μεγαλύτερη ασφάλεια. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε πει πως θα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα στην ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Εκτός από τον Γιόνσον που είχε έρθει στην Αθήνα, είχαμε σήμερα την εξέλιξη για Γκατσίνοβιτς με την ΑΕΚ να είναι σε προχωρημένες επαφές με την Χοφ και έχει φτάσει στο σημείο να συμφωνήσει και στους προσωπικούς όρους με τον παίκτη. Υπάρχει και το σημείο επαφής με τον μάνατζερ του Τσούμπερ, που τον είχε προτείνει και στην ΑΕΚ αλλά τότε τον είχε προλάβει ο Παναθηναϊκός, και τώρα θα τον πάρει η ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα Πινέδα. Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη υπομονή, αφού η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει και τα ποσά που ζητάει δεν είναι λογικά με βάση το χρόνο συμμετοχής του. Η ΑΕΚ θέλει δύο κεντρικούς αμυντικούς, ανάλογα με το τι υπολογίζει τον Γκατσίνοβιτς, θα φέρει δύο χαφ. Αν έρθει ο Δανός, θα φέρει άλλον έναν και μετά θα πάει για έναν φορ, ανάλογα με το θέμα του Άμραμπατ που θέλει να επιστρέψει στην Ουτρέχτη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*