Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσακίρης: «Καλό χαστούκι για ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς η ήττα από Βελέζ, σκέψη για 4-4-2 με Καρίμ-Αραούχο»

Τσακίρης: «Καλό χαστούκι για ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς η ήττα από Βελέζ, σκέψη για 4-4-2 με Καρίμ-Αραούχο»

Στο χέρι της ΑΕΚ τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως είναι η ανατροπή του εις βάρος της 2-1 στη ρεβάνς με τη Βελέζ την Πέμπτη (29/07, 21:00), προκειμένου η «Ένωση» να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σημείωσε πως «η ήττα στη Βοσνία ήταν ένα καλό χαστούκι για την ΑΕΚ, αλλά και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που μπορεί να μην είχε καταλάβει γιατί γκρίνιαζαν οι οπαδοί της ομάδας όλη την περσινή περίοδο, και σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της νοοτροπίας».

Από εκεί και πέρα, μετέφερε τις σκέψεις του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» για την 11άδα του επαναληπτικού, λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, αλλά και τους Ανσαριφάρντ-Αραούχο μαζί στην επίθεση σε ένα 4-4-2! Δεν αποκλείεται, δε, να ξεκινήσει και ο Λε Ταλέκ στα χαφ, όπως και ο Βράνιες στο πλάι του Τζαβέλλα.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, τα πάντα θα κριθούν Τρίτη-Τετάρτη.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στους 94,6:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*