Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Τρελάθηκαν οι Αργεντινοί του Αστέρα, τραγουδούσαν το «muchachos» στα αποδυτήρια

Τρελάθηκαν οι Αργεντινοί του Αστέρα, τραγουδούσαν το «muchachos» στα αποδυτήρια

Η Αργεντινή έγινε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, κατακτώντας μετά από 36 χρόνια το Μουντιάλ!

Οι Αργεντινοί του Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισαν σαν τρελοί την κατάκτηση του Μουντιάλ στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπαρτόλο, Άλβαρες και Μπερτόγλιο τραγουδούσαν το «muchachos» με σημαίες και φανέλες της «αλμπισελέστε».

Μάλιστα, ο Χουάν Μουνάφο μίλησε στο Action 24 και ανέφερε το πως έζησε εκείνος την κατάκτηση της Αργεντινής.

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την παρέα του Μέσι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Όλοι οι Αργεντινοί είμαστε χαρούμενοι. Ζήσαμε ιδιαίτερα το Παγκόσμιο. Όλα τα παιχνίδια ήταν σαν τελικός. Ήταν φανταστικό. Ειδικά χθες. Σε μεγάλο μέρος είχε ησυχία και τελείωσε με άγχος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Σήμερα στην προπόνηση ήταν μια μέρα ιδιαίτερη, είχαμε τραγούδια και μουσική στα αποδυτήρια. Περάσαμε ωραία».

Για τον τελικό θρίλερ με τη Γαλλία: «Το παιχνίδι άρχισε καλά για εμάς. Είδα μια ομάδα φανταστική μέσα στο γήπεδο, με πολύ προσωπικότητα. Είχαμε τον έλεγχο για 75 λεπτά και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Μετά το πέναλτι άρχισαν τα φαντάσματα που είχαμε με την Ολλανδία. Άρχισε το άγχος. Μετά το 2-2 δεν θυμάμαι τίποτα! Μόνο στιγμές. Το μυαλό μου έφυγε. Η Γαλλία έχει μια εξαιρετική ομάδα τόσο σωματικά όσο και σε ποιότητα. Μετά το 2-2 και με τις αλλαγές που έκαναν είδα πολύ δύσκολο το παιχνίδι αλλά αυτή η ομάδα μας έδειξε πως βγάζει δύναμη από εκεί που δεν έχει. Ήταν ένας φανταστικός τελικός που έμεινε στην ιστορία».

Για το δίλημμα Μέσι – Μαραντόνα: «Δεν μου αρέσει να πω ποιος είναι καλύτερος. Τον Μαραντόνα η γενιά μου δεν τον είδε πολύ. Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες αλλά είναι δικοί μας. Χαίρομαι που είχαμε και τους δύο. Είχαν και καλές σχέσεις μεταξύ τους. Μένω στο ότι δύο από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου γεννήθηκαν στην Αργεντινή. Τους έχουμε χαρεί και πήραν το Παγκόσμιο. Ο Μέσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Κάνει τρομερά πράγματα 15-16 χρόνια. Ο Μαραντόνα από την άλλη ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα που για εμάς είναι ιδιαίτερη».

Για την επανέναρξη της Super League: «Έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό την προετοιμασία. Θέλουμε να αρχίσουμε καλά τον δεύτερο γύρο και να κάνουμε την αρχή με τον Βόλο. Είναι μια ομάδα που έδειξε καλό πρόσωπο στον πρώτο γύρο αλλά έχει χάσεις κάποιους καλούς παίκτες. Είναι μια σκληρή και επιθετική ομάδα που παίζει χωρίς άγχος. Δεν θα έρθει να κλειστεί Έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε κάτι στο δεύτερο γύρο».

Δείτε παρακάτω το γλέντι των Αργεντινών:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*