Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Τρέχει» για Άγιαξ ο Κάνιας

«Τρέχει» για Άγιαξ ο Κάνιας

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί, έστω και ως αλλαγή, στον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ κάνει ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Τι γίνεται με Μπίσεσβαρ και Βαρέλα.

Δύο ημέρες ρεπό έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, προκειμένου να ξεκουραστούν και να επανέλθουν με μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις εν όψει του επαναληπτικού στην Τούμπα.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει και για τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Ο Ισπανός χαφ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, καθώς ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας στο «Amsterdam Arena».

«Ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, πάει πολύ καλά», είναι η ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας για τον 29χρονο μέσο, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Ίβιτς και ίσως μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στην πατρίδα του και θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει (εκ νέου) ως βασικός την Τετάρτη.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα ή με ελάχιστες αλλαγές τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τη φιλοσοφία του να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη της Ολλανδίας.

Όσον αφορά τώρα τον Βαρέλα που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Στεάουα και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, όπως γράφει η Live Sport, ο Αφρικανός στόπερ θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδα για να είναι έτοιμος και να αγωνιστεί. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα παίξει και στα πλέι οφ του Champions League ή του Europa League (16-18 Αυγούστου).

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*