Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το τρένο του Αστέρα Τρίπολης δεν είχε στάση «Βόλος»

Το τρένο του Αστέρα Τρίπολης δεν είχε στάση «Βόλος»

Έκτη συνεχόμενη νίκη στη Super League για τον Αστέρα Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς, αυτή τη φορά επί του Βόλου με σκορ 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Δεν χάνεται πλέον η 6η θέση για τους Αρκάδες, που αποσπάστηκαν στο +11 από τον έβδομο Ατρόμητο, ενώ βρίσκονται στο -2 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Σκόρερ για τον Αστέρα ο Λουίς Φερνάντεθ στο 28’.

Οι έξι συνεχόμενες νίκες συνιστούν το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της ομάδας της Τρίπολης, ενώ στα έξι νικηφόρα παιχνίδια έχει δεχθεί συνολικά μόλις ένα γκολ!

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, καθώς ήταν ακίνδυνος, με μοναδική ουσιαστικά μεγάλη στιγμή ένα τετ α τετ του Δουβίκα στο 41′. Ενδεικτικό είναι ότι ο Άνχελ Λοπεθ έκανε διπλή αλλαγή μόλις στο 38ο λεπτό, όντας εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Παραμένουν στην 8η θέση οι Θεσσαλοί με «αέρα» 5 βαθμών από ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχασαν -ουσιαστικά- τις ελπίδες για πιθανή κατάκτηση της 6ης θέσης.

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Βόλος του Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1 και τους: Κλέιμαν στην εστία, Σάντσες, Γκρίλο, Μήτογλου και Φεράρι στην άμυνα, Ριένστρα-Τσοκάνη ως «κόφτες» και Μαρτίνες, Νίνη και Μπαρτόλο πίσω από τον σέντερ φορ Δουβίκα.

Ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και τους: Τσιφτσή στο τέρμα, Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνο και Σουάρεθ στην άμυνα, Βαλιέντε, Μουνάφο ως αμυντικά χαφ, και τους Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρεσπί πίσω από τον σέντερ φορ Μπαράλες.

To ματς

Οι δυο ομάδες έχουν μπήκαν κεφάτες στον αγώνα κα μόλις στο 2ο λεπτό ο Αστέρας είχε καλή ευκαιρία, όταν ο Λ.Φερνάντεθ σούταρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κλέιμαν.

Το ζωηρό πρώτο δεκάλεπτο έδωσε τη θέση του σε ένα άνευρο επόμενο 15λεπτο, ωστόσο στο 28ο λεπτό ο Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λουίς Φερνάντεθ: Ο Άλβαρες σέντραρε (ενώ είχε σύγκρουση με τον Σίτο) κι ο Ισπανός με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*