Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το συγκινητικό μήνυμα του Γαβαλά για τον Φορτούνη: «Σίγουρα ο Κώστας θα γυρίσει πιο δυνατός»

Το συγκινητικό μήνυμα του Γαβαλά για τον Φορτούνη: «Σίγουρα ο Κώστας θα γυρίσει πιο δυνατός»

«Ένα είναι σίγουρο: ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν»!



Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά στο Facebook για τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αυτή αναφέρεται στην σημασία της στήριξης που θα έχει και πάλι από όλα τα στελέχη της ομάδας ο διεθνής άσος εκφράζοντας την πίστη του για την γρήγορη επιστροφή του και μάλιστα πιο δυνατός.

«Το ταξίδι της επιστροφής με τον Κώστα Φορτούνη από την Αυστρία στην Ελλάδα, ήταν και ένα ταξίδι στο χρόνο. Έτσι, ξαναμπήκαν στην εξίσωση μίας πετυχημένης επαγγελματικής καριέρας, οι θυσίες που απαιτούνται για χρόνια πολλά, από τους αθλητές οι οποίοι κινούνται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ξεκινώντας από εκείνα τα χρόνια της παιδικής αθωότητας, όταν με το ταλέντο τους ξεχωρίζουν μέσα στον «ωκεανό» των χιλιάδων εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών. Τότε που αφήνουν στην άκρη την καθημερινότητα των συνομήλικών τους η οποία τους γέμιζε με ασφάλεια και ανεμελιά. Και εν συνεχεία μπαίνουν σε ένα απαιτητικό μονοπάτι το οποίο, μετά από χρόνια, ενδεχομένως να τους οδηγήσει στην κορυφή.

Οι δυσκολίες και οι ατυχίες είναι μέρος του ταξιδιού στο άγνωστο για κάθε επαγγελματία αθλητή. Όταν όμως έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, όπως και την ποδοσφαιρική σου οικογένεια, τον Ολυμπιακό, είναι βέβαιο πως και από αυτή τη νέα δοκιμασία θα βγεις πιο δυνατός.

Ένα είναι σίγουρο: ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν», αναφέρει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*