Home / Άλλα Σπόρ / Τον λένε Fedor μα τον φωνάζουν θρύλο

Τον λένε Fedor μα τον φωνάζουν θρύλο

Ο Fedor Emelianenko είναι ο καλύτερος MMAer όλων των εποχών και το παραδέχονται οι καλύτεροι μαχητές (VIDEO).

Όταν οι καλύτεροι παραδέχονται πως είσαι ο καλύτερος, τότε οι ντροπές δεν χωράνε πουθενά και υπάρχει μονάχα ένα fact στην προκειμένη περίπτωση. Ποιο είναι αυτό; Πως ο Fedor Emelianenko είναι ο καλύτερος MMAer όλων των εποχών.

Κάποιοι λένε πως εκτός από τις MMA ο Ρώσος είναι ο κορυφαίος μαχητής στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων. Κάθε άποψη σεβαστή…

Ο Emelianenko είναι μία φυσιογνωμία που σπάνια γελάει, σπάνια χαμογελά, αλλά και πολύ σπάνια νευριάζει εάν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι του αδερφού του με τον Cro Cop, όταν ο Κροάτης έβγαζε τον Alexander εκτός μάχης ο Fedor στην κυριολεξία… πετούσε καπνούς από τ’αυτιά του. Ένα “πακέτο” ενός πλήρη μαχητή είναι ο “αυτοκράτορας”.

Φοβερά νοκ – άουτ, ακόμη καλύτερες υποταγές τον έχουν αναγάγει ως πρότυπο για όλα τα παιδιά που αγαπούν τις MMAer. Ακόμη και καταξιωμένοι μαχητές όπως ο GSP, η Ronda και ο Pj Penn έχουν παραδεχτεί on camera πως ο Emelianenko είναι ασυναγώνιστος.

Ανάμεσα σε αυτές και δύο από τις οποίες ο Ρώσος πήγε και γύρισε από την… κόλαση της παρά λίγο ήττας στον παράδεισο δύο ιστορικών ανατροπών με Fujita και Randleman.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*