Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τι είδε ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ στην Τούμπα

Τι είδε ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ στην Τούμπα

Την πρώτη γεύση δια ζώσης από την ΑΕΚ πήρε ο Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα παρακολουθώντας από μπουθ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε ήδη παρακολουθήσει σε βίντεο περισσότερα από 15 ολόκληρα παιχνίδια της «Ένωσης», αλλά ήθελε να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη και από το γήπεδο, γι’ αυτό είναι πιθανό να βρίσκεται και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προτού αναχωρήσει από την Αθήνα για να επιστρέψει πλέον σε λίγες εβδομάδες για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Αλμέιδα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν αντάλλαξε παρά ελάχιστες κουβέντες με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ στη διάρκεια του ντέρμπι και… γέμισε ένα τετράδιο με σημειώσεις. Από τα πράγματα που του άρεσαν ήταν το πάθος που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι» και κάποια ατομικά χαρακτηριστικά παικτών, ενώ αντίθετα δεν του άρεσε η έλλειψη πίεσης για την ανάκτηση της κατοχής, τα λάθη που έγιναν ανασταλτικά και οι ανολοκλήρωτες επιθετικές συνεργασίες της ομάδας.

Ο Αργεντινός προπονητής, μάλιστα, χθες ξεναγήθηκε στα Σπάτα. Επέλεξε να πάει το απόγευμα κι όχι το πρωί που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας, με την οποία δεν θα έχει καμία επαφή μέχρι να αναλάβει κι επίσημα καθήκοντα. Από σήμερα θα έχει επαφές με στελέχη της διοίκησης για ζητήματα σχεδιασμού, ενώ θα διευθετηθούν και κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες για το συμβόλαιό του. Ακόμη δεν είναι βέβαιο πως θα μείνει στην Αθήνα και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*