Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Ιωνικός που θα γίνει στο… Λαύριο

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Ιωνικός που θα γίνει στο… Λαύριο

Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια που αφορούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, που θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου για τη 16η αγωνιστική της Basket League (12/2, 15:45), έδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Με την προϋπόθεση να έχει επιδιορθωθεί το πρόβλημα στην στέγη που οδήγησε στην αναβολή του ματς με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν πως προτεραιότητα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ τα υπόλοιπα διαθέσιμα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 – 2023 με τον ΙΩΝΙΚΟ της Κυριακής 12/02/2023, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, με ώρα έναρξης 15:45, ανακοινώνει τα εξής:

• Προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας. Όσοι κάτοχοι επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα παρακαλούσαμε να στείλουν email στο ticketing@olympiacosbc.gr,εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 10/02/2023 μέχρι τις 13:00. Μετά το πέρας της προθεσμίας, θα δημιουργηθεί λίστα με τους κατόχους, για την είσοδό τους στο γήπεδο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων του γηπέδου.

• Για τις εναπομείνασες θέσεις θα διατεθούν εισιτήρια των 15€ την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο του Λαυρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι, μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Γενική είσοδος: 15€

• Συνιστάται η χρήση μάσκας.

• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Με βάση τον Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με τον ΙΩΝΙΚΟ παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 10/02/2023 και ώρα 18:00 στο email fansdpt@olympiacosbc.gr για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*