Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Ταουσιάνης: «Ισάξιες οι δύο ομάδες, στενά τα πλαίσια της κατηγορίας για Λεβαδειακό και Βέροια»

Ταουσιάνης: «Ισάξιες οι δύο ομάδες, στενά τα πλαίσια της κατηγορίας για Λεβαδειακό και Βέροια»

Ικανοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά το διπλό του Λεβαδειακού επί της Βέροιας με το οποίο η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα για άνοδο στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για τη νίκη του Λεβαδειακού και τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς: «Ακριβώς αυτή είναι η αλήθεια, υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο, ενενήντα λεπτών. Κατά διαστήματα παίξανε πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες, που μπορώ να πω πως είναι ισάξιες. Έχουμε άλλη μια εβδομάδα συγκέντρωσης και προετοιμασίας. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως ό,τι έγινε σήμερα εδώ στο γήπεδο και απ’ ό,τι είδαμε, καταλαβαίνουμε πως τα πλαίσια της Super League 2 είναι στενά γι’ αυτούς τους δύο οργανισμούς. Τόσο της Βέροιας όσο και του Λεβαδειακού. Μακάρι στο τέλος να είναι και οι δύο στη μεγάλη κατηγορία».

Για το αν αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα ο Λεβαδειακός στην αρχή: «Αυτό είναι αλήθεια μπήκε με ορμητικότητα και ενθουσιασμό η Βέροια, αλλά καταφέραμε να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα. Έπειτα ισορροπήσαμε και βγάλαμε τον καλό μας εαυτό».

Για τα όσα είπε στους παίκτες τους μετά τη λήξη του αγώνα: «Το μήνυμα είναι συγκέντρωση και προετοιμασία, γιατί υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο ενενήντα λεπτών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*