Home / Euro 2020 / Τάνκοβιτς: «Θέλω να δυσκολέψω τον Άντερσον»

Τάνκοβιτς: «Θέλω να δυσκολέψω τον Άντερσον»

Τις πιθανότητές του για να έχει μια θέση στην τελική αποστολή της Σουηδίας για το Euro θα διεκδικήσει ο Μουάμερ Τάνκοβιτς, λέγοντας πως θα κάνει ότι μπορεί για να δυσκολέψει την απόφαση του τεχνικού, Γιάνε Άντερσον.

«Απογοητεύτηκα που είχα να βρεθώ στην Εθνική από τον Ιανουάριο του 2020, ήθελα να συμμετέχω. Ταυτόχρονα, δεν συγκλονίστηκα τελείως. Θέλω να εκπροσωπώ τη Σουηδία κάθε φορά που υπάρχει διεθνής αγώνας, οπότε υπάρχει απογοήτευση. Αλλά κατανοώ τον Γιάνε Αντερσον. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι παίκτες είναι πολλοί. Η ώρα μου έρχεται. Δεν είμαι αγχωμένος. Εστιάζω στην απόδοσή μου στον σύλλογό μου και η συνέχεια ελπίζω να είναι αρκετή.

Ο Αντερσον μου τηλεφώνησε. Ηθελε να τονίσει ότι με γνωρίζει, με παρακολουθεί και ότι αυτό που βλέπει τον ενδιαφέρει. Δεν είμαι έξω από τα σχέδιά του. Αυτό έγινε πριν την συγκέντρωση του Μαρτίου. Τότε είπαν ότι με κοίταζαν και ότι βασίζονταν σε μένα. Εναπόκειται τώρα σε μένα να συνεχίσω να κάνω δύσκολο το έργο του Γιάνε Αντερσον», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*