Home / Ευρώπη / Συνεχίζεται στην Πολωνία η περιπέτεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών

Συνεχίζεται στην Πολωνία η περιπέτεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 στην Πολωνία την ισχυρή Πολκόβιτσε για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών και, μετά από οκτώ ήττες τις προηγούμενες ισάριθμες αναμετρήσεις, ψάχνει την «παρθενική» του νίκη στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Θάνος Νίκλας: «Παίζουμε με μια ομάδα, που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στον όμιλό μας και έχει πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, εξαιρετικές εμφανίσεις, για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε για 40’ ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς, μας ταλαιπωρούν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουμε προπονηθεί πλήρεις για καιρό, όμως είναι κάτι που πρέπει να το καλύψουμε και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Ιωάννα Δίελα: «Την περασμένη εβδομάδα, ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα της Πολκόβιτσε στην Πολωνία. Στο πρώτο παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι, να αποδώσουμε με βάση της δυνατότητες μας και είμαι αισιόδοξη ότι το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*