Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Συναντήθηκε με την Original ο Κοντονής

Συναντήθηκε με την Original ο Κοντονής

Συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ύστερα από το “ναυάγιο” στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συνομίλησε με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μετά τη διαμαρτυρία που έκαναν στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας. Η αντιπροσωπεία της Original 21 βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο κλιμάκιο της UEFA και της FIFA για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τους οργανωμένους οπαδούς του “Δικεφάλου” να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το καθεστώς που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε κι η θέσπιση της κάρτας φιλάθλου, ζήτημα για το οποίο η Original 21 είχε διαφορετική άποψη και εξέφρασε τις επιφυλάξεις της.

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην προτεραιότητα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, την προσπάθεια καταπολέμησης της βίας και επέμεινε στη συνεισφορά των οργανωμένων οπαδών στη δημιουργία ενός υγιούς ποδοσφαιρικού τοπίου στη χώρα.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*