Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Συναγερμός» στη Ρεάλ: Χτύπησε στην προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Συναγερμός» στη Ρεάλ: Χτύπησε στην προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανησυχία για τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του Champions League υπάρχει στη Ρεάλ, με τον Πορτογάλο να δέχεται σήμερα ένα χτύπημα και να εγκαταλείπει την προπόνηση.

Τέσσερις μέρες απομένουν για τον τελικό του Champions League στο «Σαν Σίρο» ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Ντιέγκο Σιμεόνε να καταστρώνουν εδώ και μέρες τα πλάνα τους εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες», όμως, έχει έναν σοβαρό «πονοκέφαλο», ο οποίος ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ποροτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε ένα χτύπημα στη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από «σύγκρουση» με τους Κίκο Κασίγια και Ντάνι Καρβαχάλ και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, αφού πρώτα συζήτησε με τους φυσιοθεραπευτές και το τεχνικό επιτελείο.

Ο 31χρονος επιθετικός, δεν κατάφερε συνεπώς ούτε σήμερα να «βγάλει» ολόκληρη την προπόνηση, έχοντας χθες και προχθές ακολουθήσει μέρος αυτής.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η αντικατάστασή του έγινε για προληπτικούς λόγους, υπογραμμίζουν ωστόσο ότι στη «βασίλισσα» υπάρχει ανησυχία εν όψει του τελικού του Champions League.

Άλλωστε, μοιάζει πια δεδομένο πως και να αγωνιστεί, δεν θα βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε εκείνος αλλά και όλοι στη Ρεάλ για το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Οι επόμενες δύο ημέρες είναι αρκετά κρίσιμες υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ καθώς από αυτές θα διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας θα βρίσκεται ο διεθνής Πορτογάλος στον τελικό του Μιλάνου.

Ο ίδιος πάντως, είναι καθησυχαστικός.

«Είμαι ήρεμος, προπονηθήκαμε καλά και το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε, είμαστε αισιόδοξοι. Σήμερα είχα ένα μικρό πρόβλημα, ήταν όμως μονάχα ένα χτύπημα και αύριο θα είμαι έτοιμος», ανέφερε ο Κριστιάνο μετά την προπόνηση.

inner

inner

inner

inner

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη σημερινή προπόνηση

Πηγή: Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*