Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές της Σούπερ Λιγκ

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές της Σούπερ Λιγκ

Σε πολύ καλό κλίμα

Aθήνα

Συνάντηση του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του ιατρικού υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου, καθηγητή Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη δική τους συνεργασία μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα η πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Γερμανός εκλέκτορας και η ΕΠΟ.

Στη συνάντηση των προπονητών παρέστησαν οι Πογιέτ (ΑΕΚ), Χάβος (Αστέρας Τρίπολης), Δέλλας (Ατρόμητος), Ελευθερόπουλος (Βέροια), Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Καραγεωργίου (Καλλονή), Μάντζιος (Λεβαδειακός), Σίλβα (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Ματζουράκης (Παναιτωλικός), Ουζουνίδης (Πανιώνιος), Ίβιτς (ΠΑΟΚ) και Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς παρέστησαν οι Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης και Μπιζάς.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση του κ. Γκοδόλια με τους γιατρούς των ομάδων της Super League, των Εθνικών ομάδων και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη. Σε αυτήν, παρόντες ήταν οι Καλλιακμάνης (ΑΕΚ), Μπουντούρης (Αστέρας Τρίπολης), Πισκοπάκης (Ατρόμητος), Τυφλίδης (Βέροια), Παπακώστας (Ηρακλής), Καρακίτσιος (Λεβαδειακός), Θέος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός), Ζήσης (Παναιτωλικός), Επαγγελής (Πανθρακικός) Ντούσιας (Πανιώνιος), Ράλλης (ΠΑΟΚ), Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σφυράκης (Πλατανιάς), Μπίκος (Ξάνθη) και γιατροί των Εθνικών ομάδων.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*