Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Συνάντηση Αμπράμοβιτς με τον πατέρα του Μέσι αποκαλύπτει η «Sun»

Συνάντηση Αμπράμοβιτς με τον πατέρα του Μέσι αποκαλύπτει η «Sun»

Συζήτησαν δυνατότητα μεταγραφής

Αθήνα
Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Λιονέλ Μέσι; Όπως αποκαλύπτει η… όχι και τόσο έγκυρη βρετανική εφημερίδα Sun, υπήρξε μυστική συνάντηση του ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, στο πολυτελές γιοτ του Ρώσου, Eclipse.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η συνάντηση έγινε πριν από δέκα ημέρες, προκειμένου ο Αμπράμοβιτς να διαπιστώσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση της μεγάλης μεταγραφής.

Στην πραγματικότητα, το όνειρο της Τσέλσι χρονολογείται εδώ και αρκετούς μήνες. Τον Μάρτιο, οι πρώτοι ψίθυροι σχετικά με την επιθυμία της Τσέλσι, που συνάντησε την αντίσταση της Μπαρτσελόνα και τους ενδοιασμούς του Μέσι.

Η Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 130 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα, αλλά και 700.000 ευρώ την ενδομάδα, συνολικά 36,4 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Όμως και η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού, προσφέροντας 936.000 ευρώ την εβδομάδα, διαφορετικά 48,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός έχει μια ρήτρα ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ και αν βρεθεί ομάδα να την πληρώσει, το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 639 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των μισθών, μπόνους και διαφόρων βραβείων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*