Home / Άλλα Σπόρ / Συμφωνία Αγγελάκη με την ισπανική Μούρθια – Σούπερ Κωνσταντινόπουλος στη σουηδική Λίγκα

Συμφωνία Αγγελάκη με την ισπανική Μούρθια – Σούπερ Κωνσταντινόπουλος στη σουηδική Λίγκα

Δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες για δύο πρώην πρωταθλητές Ελλάδας του απλού πινγκ πονγκ ανδρών, τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο. Ο Αγγελάκης ήρθε πριν από λίγο καιρό σε συμφωνία με την ισπανική CTM Μούρθια για το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023.

Η ομάδα του αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της χώρας, ήδη φόρεσε τη φανέλα της στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και την Παρασκευή θα συμμετάσχει σε δεύτερο ματς.

Ο Κωνσταντινόπουλος στη δεύτερη χρονιά του με τη Ρέκορντ στη σουηδική Λίγκα πάει από το καλό στο καλύτερο. Την Τρίτη, είχε δύο ακόμα θετικά ατομικά αποτελέσματα, η ομάδα του συμπλήρωσε τέσσερις νίκες σερί και, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εδραιώνει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Ο Αγγελάκης δεν συμφώνησε με ξένη ομάδα το καλοκαίρι και, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί κι από τραυματισμό, είχε προτιμήσει να ρίξει όλο το βάρος στην ελληνική Α1 με τον Παναθηναϊκό. Στην πορεία βρήκε γρήγορα το πολύ καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και θέλησε να αξιοποιήσει και τη δυνατότητα των μετακινήσεων μεσούσης της περιόδου. Έκλεισε στη Μούρθια της Superdivision National και θα την ενισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αγωνιζόμενος παράλληλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ανάλογο συνδυασμό κάνει φέτος με την Ισπανία και η Κατερίνα Τόλιου, η οποία παρεμπιπτόντως βοηθά σημαντικά τη Ρέους να είναι στη δεύτερη θέση της φετινής Λίγκας και ατομικά διατηρεί το αήττητο τον νέο χρόνο. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται παράλληλα σε Ελλάδα και Γαλλία.

Ο Αγγελάκης έκανε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς με την Ορτιτέθ για τη 12η αγωνιστική. Στην ήττα με 4-0 σετ, ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020 κάμφθηκε δύσκολα στην αρχή από τον Γάλλο Μαθιού ντε Σεντιλάν, που, επίσης, έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού, με 3-1 σετ. Η Μούρθια περιορίζεται στη 12η θέση με 3 βαθμούς, έχει δύσκολο έργο για την παραμονή κι ελπίζει να τα πάει καλύτερα στον δεύτερο γύρο.

Με την παρουσία του στην Ισπανία ο Αγγελάκης προσθέτει στα 26 του χρόνια μία ακόμα χώρα στη διεθνή διαδρομή του, καθώς έχει περάσει από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία.

Στη Pingisligan Herrar της Σουηδίας, η Ρέκορντ υλοποιεί, με τη μεγάλη συνδρομή του Κωνσταντινόπουλου, τον υψηλό, σε σχέση με πέρυσι, στόχο της. Μετά από 8 αγωνιστικές, είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 16 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την πρωτοπόρο Σόντερχαμ και οδεύει σταθερά προς την εξασφάλιση της πρώτης τετράδας και των πλέι οφ.

Την Τρίτη κατέβαλε για δεύτερη φορά τη Σέβλινγκε, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 4-0 σετ. Ο αριστερόχειρας δις πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών κατάφερε σε ένα ακόμα ματς να πρωταγωνιστήσει με 2 νίκες. Έκαμψε τον πολύπειρο Βέλγο Γιανίκ Βόστες με 3-2 (με ανατροπή από 0-2 στα σετ, μάλιστα, ενώ τον είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο) και τον πολύ γνωστό μας από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, Πορτογάλο Ένιο Μέντες, με 3-1 σετ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ο Κωνσταντινόπουλος είναι ο τέταρτος αποδοτικότερος παίκτης της σουηδικής λίγκας με 10 νίκες και 4 ήττες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*