Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Συγκίνηση στο “αντίο” του Πέτριτς

Συγκίνηση στο “αντίο” του Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τα δάκρυα του Κροάτη, οι αγκαλιές με τους συμπαίκτες του και η αποθέωση από τη “Θύρα 13” (pics&vid).

Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στην “Λεωφόρο” και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για πρωτιά στα playoffs. Στην αρχική ενδεκάδα των πράσινων ξεκίνησε ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος πήρε τη θέση του τιμωρημένου Μάρκους Μπεργκ.

Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Κροάτη επιθετικού στην έδρα του “τριφυλλιού” μιας και όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (28/5), στο τέλος της περιόδου θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Έτσι, πριν τη σέντρα του αγώνα ο Γιάννης Αλαφούζος τίμησε τον Πέτριτς στον οποίο παρέδωσε μία φανέλα που έγραφε: “Σε ευχαριστούμε θα είσαι ΠΑΝΤΑ μέρος της ομάδας μας” και μία ανθοδέσμη, ενώ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους.

Ο Πέτριτς αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα το νικητήριο γκολ του παιχνιδιού μπήκε μετά από δική του ασίστ (σκόραρε ο Λέτο στη συνέχεια).

Με το σφύριγμα της λήξης, συγκινημένος ο έμπειρος επιθετικός πήρε τα δυο του παιδιά αγκαλιά και δάκρυσε. Στη συνέχεια βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου με τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του.

Φυσικά όλοι του οι συμπαίκτες τον αγκάλιασαν με τον Ζέκα μάλιστα να φοράει φανέλα του Κροάτη.

 

 

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*