Home / Tennis / Στο Χάρβαρντ η Μαρία Σαράποβα

Στο Χάρβαρντ η Μαρία Σαράποβα

Μετά την τιμωρία

Αθήνα
Η Μαρία Σαράποβα έχει αποδείξει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, ότι το τένις δεν είναι η μοναδική ενασχόληση της. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, έχει αναπτύξει δίκτυο εταιρειών με κορυφαία αυτήν που παράγει ζαχαρωτά και γλυκίσματα, την διάσημη πλέον «Sugarpova», ενώ «δανείζει» το επώνυμο της σε πληθώρα προϊόντων.

Με δεδομένο ότι διάγει τους πρώτους μήνες από τον διετή αποκλεισμό της για χρήση απαγορευμένων ουσιών, η πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, αποφάσισε να εντρυφήσει στον χώρο των οικονομικών σπουδών, ανακοινώνοντας πως θα παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα στο διάσημο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!

«Ανυπομονώ ν΄αρχίσω τα μαθήματα μου», αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας παράλληλα και μία φωτογραφία μπροστά από το κορυφαίο ίδρυμα οικονομικών επιστημών, που εδρεύει στην Βοστόνη, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, γεγονός που γεννά ερωτηματικά από αρκετούς, όσον αφορά στην γνησιότητα της είδησης.

Υπενθυμίζεται, πως η 29χρονη Σαράποβα έχει τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για χρήση «meldonium», ενός φαρμάκου που εντάχθηκε στον κατάλογο με τις απαγορευμένες ουσίες την Πρωτοχρονιά του 2016. Έχει υποβάλει έφεση στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο και τελεί εν΄αναμονή της απόφασης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*