Home / Μπάσκετ / NBA / Στους Σπερς ο Γκασόλ, στους Σίξερς ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Στους Σπερς ο Γκασόλ, στους Σίξερς ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Στο μαγικό κόσμο του NBA

Αθήνα
Ο Πάου Γκασόλ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (σ.σ. 1+1 με την οψιόν στον παίκτη) έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ισπανός σέντερ παρά το γεγονός πως κοντεύει τα 36 χρόνια παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς του ΝΒΑ, αφού την περσινή σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς είχε μέσο όρο ανά αγώνα 16,5 πόντους, 11,2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η απόκτηση του δυο φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ πολύ πιθανόν να σημαίνει και την απόσυρση του ηγέτη των Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, που επέλεξε να κάνει opt out από το συμβόλαιο του.

Στους Σίξερς ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Ο Σερχίο Ροντρίγκεθ αφήνει την Ρεάλ Μαδρίτης για χατίρι του ΝΒΑ και συγκεκριμένα τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο γκαρντ της «βασίλισσας» συμφώνησε με την ομάδα της Φιλαδέλφεια για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο «τσάτσο», που την σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε πρωταθλητής Ισπανίας με την Ρεάλ, τελείωσε την Euroleague (2015-16) με μέσο όρο 10.9 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του 30χρονου διεθνή ισπανού γκαρντ στο ΝΒΑ αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Πόρτλαντ Τρέιμπλεϊζερς (2006-9) και στους Νιού Γιόρκ Νικς (2010).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*