Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στον Πανιώνιο ο Ολαϊτάν

Στον Πανιώνιο ο Ολαϊτάν

Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Δεν αποτελεί είδηση. Εδώ και μέρες ο Πανιώνιος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Μίκαελ Ολαϊτάν. Περίμενε δηλαδή η ομάδα της Νέας Σμύρνης το πότε θ’ αποδεσμευτεί ο Νιγηριανός επιθετικός από τον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό του.

Αλλωστε ο Ολαϊτάν δεν ήταν στα πλάνα του Βίκτορ Σάντσες παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους». Ο νεαρός φορ κόπηκε από την αποστολή για τα φιλικά στο Βέλγιο κι έψαχνε να βρει την χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό ώστε να μείνει ελεύθερος.

Αυτό έγινε την Τετάρτη το απόγευμα με αποτέλεσμα ν’ ανοίξει ο δρόμος για τον Πανιώνιο ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του εδώ κι αρκετές μέρες.

Οπερ κι εγένετο με τον Ολαϊτάν ν’ ανακοινώνεται από τους «κυανέρυθρους». Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Νιγηριανός υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Την περσινή σεζόν ο Ολαϊτάν είχε δοθεί δανεικός στην Κορτράικ και στην Τβέντε και πρόπερσι στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Εργοτέλη. Ο Νιγηριανός επιθετικός ψάχνει την αναγέννησή του και η μεταγραφή του στον Πανιώνιο μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοια.

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*