Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Ντελ Καστίγιο

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Ντελ Καστίγιο

Έναν εξτρέμ επιθυμεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του για την επόμενη σεζόν.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, θέλουν σε δώδεκα μέρες να έχουν στο ρόστερ τους τον ακραίο επιθετικό που έχει ζητήσει ο Πέντρο Μαρτίνς ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Όλο αυτό το διάστημα ο Αλασάν Ενταό δείχνει πως είναι ο πρώτος στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ οι Τούρκοι αξιώνουν 4 με 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενό.

Έχουν ακουστεί ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ και ο Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού της Μπεσίκτας που αρέσει πολύ στον Μαρτίνς. Σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ρομέν Ντελ Καστίγιο.

Πρόκειται για τον Γαλλοϊσπανό εξτρέμ της Ρεν, τον οποίο έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο στον Πορτογάλο τεχνικό και εκείνος φαίνεται πως έχει σχηματίσει θετική άποψη.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ασχολούνται με την περίπτωσή του και θεωρούν πως μπορεί να γίνει μία περίπτωση… Εμβιλά, ώστε να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και δέλεαρ αποτελεί η συμμετοχή στο Champions League.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*