Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στη Γαλλία ο Μαζουακού, έρχεται Αθήνα ο Ντε Λα Μπέγια

Στη Γαλλία ο Μαζουακού, έρχεται Αθήνα ο Ντε Λα Μπέγια

Εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν τις προσεχείς ημέρες στο θέμα του αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό, με τον Μαζουακού να βρίσκεται στη Γαλλία και τον Ντε Λα Μπέγια να έρχεται Ελλάδα.

Ένα από τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού που δεν πήρε το αεροπλάνο για Αθήνα ήταν ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ ζήτησε και πήρε άδεια από το προπονητικό επιτελείο να ταξιδέψει για την πατρίδα του, κάτι που έκανε ο Βίκτορ και άλλοι δύο παίκτες.

Όσον αφορά τον 22χρονο άσο, η Live Sport υποστηρίζει πως δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίου προέβη σε αυτή την κίνηση.

Ο ένας είναι πως μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βάκερ, ο Μαζουακού ήθελε να πάρει τη γνώμη και του δικού του γιατρού, ενώ ο άλλος αφορά το μέλλον του.

Μετά τη Ρόμα και τη Μονακό, η Λιόν έχει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για εκείνον και δεν αποκλείεται να ταξίδεψε στη Γαλλία για να συζητήσει με τους δευτεραθλητές.

Την ίδια ώρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος φημολογείται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός μπακ θα φτάσει την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στη νέα του ομάδα, με την οποία θα αναχωρήσει για το Βέλγιο και το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Πηγή Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*