Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Στηρίζει Λιόλιο ο Ηρακλής στις εκλογές της ΕΟΚ

Στηρίζει Λιόλιο ο Ηρακλής στις εκλογές της ΕΟΚ

Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Λιόλιο στις εκλογές της ΕΟΚ αποφάσισε να παρέχει ο ΓΣ Ηρακλής, όπως έκανε γνωστό. «Ταυτιζόμαστε με το όραμα και τους στόχους του για την ανάπτυξη του αθλήματος που χρειάζεται επειγόντως restart», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιστορία 113 χρόνων ο Ηρακλής, κάτοχος του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδος( δυο συνολικά) με αθλητές που επάνδρωσαν τις εθνικές ομάδες ,ένας σύλλογος με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, στηρίζει ως υποψήφιο πρόεδρο για τις εκλογές της ΕΟΚ τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ταυτιζόμαστε με το όραμα του και στους στόχους που έχει θέσει για την βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος ,καθώς χρειάζεται επειγόντως ένα restart και όχι να κινδυνέψει να βρεθεί μπροστά σε ένα αδιέξοδο.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής αποτελεί ένα τεράστιο μέγεθος και διαθέτει διοίκηση που γνωρίζει πως θα πρέπει να πορευτεί και δεν δέχεται τρίτους υπερασπιστές που επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για δικές τους μικροπολιτικές.

Για αυτούς τους λόγους δίνουμε πάσα στον Βαγγέλη Λιόλιο για να πετύχει το όραμα του το οποίο μας βρίσκει συνοδοιπόρους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*