Home / Άλλα Σπόρ / Στην πολωνική Λίγκα πινγκ πονγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντινόπουλος

Στην πολωνική Λίγκα πινγκ πονγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντινόπουλος

Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων της επαγγελματικής Λίγκας πινγκ πονγκ στην Πολωνία και τελικά έκανε συμβόλαιο με την Όρλις 1924 Σούτσεντνιοφ, η οποία εξασφάλισε φέτος την άνοδο στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία.

Μετά τον… παλιό Παναγιώτη Γκιώνη και τον… φρέσκο από την περασμένη σεζόν, Κωνσταντίνο Αγγελάκη, ο Κωνσταντινόπουλος γίνεται ο τρίτος Έλληνας διεθνής που θα βρεθεί αυτήν τη σεζόν στο δυνατό πολωνικό πρωτάθλημα.

Τα τελευταία χρόνια μετείχε σταθερά στις National κατηγορίες της Γαλλίας και στην Πολωνία θα ζήσει νέα και πολύτιμη εμπειρία.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι όπως ο Γιώργος Σταματούρος με τη μεταγραφή του στη γαλλική Ιστρ, έτσι και ο 28χρονος συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα χάνει φέτος το δικαίωμα, παίζοντας στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, ν’ αγωνίζεται παράλληλα και στην ελληνική Α1.

Ο βασικός στόχος φέτος της Ορλις είναι η παραμονή κι, αν γίνεται, με ένα πλασάρισμα κάπου στη μέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα ανακοίνωσε με επισημότητα την απόκτηση του Κωνσταντινόπουλου. Η συμφωνία είναι για τη σεζόν 2021-2022 με δυνατότητα επέκτασης για μία ακόμη.

«Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος είναι ο πρώτος νέος παίκτης μας μετά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο σύλλογός μας δεν είναι αδρανής στα μεταγραφικά και μπορεί να καυχηθεί για τη σύναψη συμφωνίας με μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Προς το παρόν, ο Γιώργος είναι ο Έλληνας αθλητής με την τρίτη υψηλότερη κατάταξη στο διεθνές rankinglist της ITTF πίσω από τον Παναγιώτη Γκιώνη, γνωστό από τη θητεία του στην Πολωνία, και τον Γιάννη Σγουρόπουλο, που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα», ανέφερε η ανακοίνωση του σωματείου κι, αφού σημειώνει κορυφαίες εθνικές διακρίσεις του αριστερόχειρα πρωταθλητή, φιλοξενεί και δήλωση του προέδρου, Μασιέ Γκλίγιερ.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσω έναν σπουδαίο παίκτη από την Ελλάδα. Είναι αριστερόχειρας και θ’ αυξήσει τις δυνατότητές μας. Το συμβόλαιο προβλέπει τη διαθεσιμότητα του Γιώργου σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*