Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στην Ιταλία για τον εξτρέμ Νο2 ο Ολυμπιακός

Στην Ιταλία για τον εξτρέμ Νο2 ο Ολυμπιακός

Για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα αποτελέσει το «βαρύ» πυροβολικό τη νέα σεζόν κινείται ο Ολυμπιακός.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως είναι φυσικό, παρουσιάζει δυσκολίες και δεν αποκλείεται να προκύψουν πρώτα εξελίξεις από την υπόθεση του δεύτερου ακραίου επιθετικού που ψάχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Νορβηγού Γενς Πέτερ Χάουγκε της Μίλαν.

Πρόκειται για 21 ετών ποδοσφαιριστή, τον οποίο οι «ροσονέρι» είχαν πάρει από την Μπόντο Γκλιμτ το περασμένο φθινόπωρο έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός άσος δείχνει πως έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά, όμως οι Ιταλοί φέρεται να επιθυμεί να τον δώσει ακόμα και ως δανεικό, κάτι που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι».

Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός Τύπος έφερε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Ματέο Τραμονί. Πρόκειται για τον Κορσικανό εξτρέμ της Κάλιαρι που γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανσουά Μοντέστο και είχε ακουστεί ξανά στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην Σαρδηνία υποστηρίζουν ότι μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς φέτος είχε συνολικά 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*