Home / Μπάσκετ / Στην Αθήνα ο Ουόρεν για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Ουόρεν για την ΑΕΚ

Τον Αμερικανό γκαρντ, Κρις Ουόρεν υποδέχτηκαν το πρωί οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το απόγευμα (18:25) αναμένεται ο Αμερικανός σέντερ, Ντάνιελ Όρτον, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο Ουόρεν δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της Ένωσης, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. «Αισθάνομαι ευλογημένος, που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Ελπίζω να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ και να κερδίσουμε όσο περισσότερους αγώνες μπορούμε και να γράψουμε ιστορία. Μου αρέσει πολύ να παίζω ανταγωνιστικό μπάσκετ. Μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός, η δυνατότητα να προσαρμοστείς σε τέτοιες συνθήκες και να κερδίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα ματς, μαθαίνεις από αυτά και γίνεσαι πάντα καλύτερος,» τόνισε ο Ουόρεν και εξέφρασε την πεποίθηση πως «η ΑΕΚ μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πλάνο. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κερδίζουμε».

Ερωτηθείς πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να διαλέξει την ΑΕΚ ως την επόμενη ομάδα της καριέρας του, απάντησε: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που επιπλέον συμμετέχει στην Ευρώπη, και σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα μου το να έλθω σε μία τέτοια ομάδα». Η υπόσχεσή του για την προσφορά του στην ΑΕΚ είναι πως «θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να κερδίζουμε. Κι όπως ξαναείπα, αυτό είναι το κυριότερο: Να κερδίζουμε σε κάθε ματς και να το διασκεδάζουμε». Ανέλυσε τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του, λέγοντας: «Ξέρω να διαβάζω ένα παιχνίδι. Έχω την ικανότητα να αλλάξω ένα παιχνίδι αν χρειαστεί. Επίσης, μπορώ να βοηθήσω με τις ασίστ ή με το σκοράρισμα μου εφόσον μου ζητηθεί από την ομάδα». Στο τέλος, έστειλε το εξής μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ελπίζω να διασκεδάσουν με το μπάσκετ, που θα παίξουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*