Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Οι παλιοί πρέπει να εξηγήσουν στους νέους τι σημαίνει η επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη»

Σταματέλος: «Οι παλιοί πρέπει να εξηγήσουν στους νέους τι σημαίνει η επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη»

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν κάτι αναμενόμενο για τους πιο παλιούς. Καλά θα κάνουν να ενημερώσουν και τους νέους, τι σημαίνει αυτή η επίσκεψη και τι μπορεί να συμβεί αν δεν πάνε κατ’ ευχή τα πράγματα με την Σλόβαν. Για αρκετούς υπάρχει ακόμα στη μνήμη τους, πριν αναλάβει ο Μαρτίνς, πως είπε θα τους αλλάξει και το έκανε πράξη. Τους έδιωξε όλους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι προεδρικές επισκέψεις δεν είναι για να περάσει η ώρα. Δεν είναι ότι δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και πήγε να τους τρίξει τα δόντια. Ήταν συναγερμός ενόψει της συνέχειας. Είπε ότι ενοχλήθηκε από το αποτέλεσμα αλλά και τη νοοτροπία και την εμφάνιση. Περιμένουμε συγκέντρωση για την Σλόβαν, να αλλάξουν νοοτροπία και να δείξουν σοβαρότητα ορισμένοι παίκτες. Να δείξουν ότι θα περάσουν τους Σλοβάκους και να μπουν στους ομίλους και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά: «Λείπει ένας οργανωτής. Ο Βαλμπουενά δίνει το πάθος, αλλά μεγάλωσε. Λογικό είναι… Θέλει ο Μαρτίνς να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες και να γίνουν οι μεταγραφές κυρίως στα άκρα της άμυνας».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσει: «Δεν υπάρχει πρόταση πέρα από Τρουά για Σισέ. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία για Καμαρά, αλλά χωρίς πρόταση πώς θα φύγει;».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*