Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Θα ανεβάσει ρυθμό με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έχει βολέψει τον Μαρτίνς το 3-4-3»

Σταματέλος: «Θα ανεβάσει ρυθμό με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έχει βολέψει τον Μαρτίνς το 3-4-3»

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει στροφές στο ματς με την ΑΕΚ εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος, που στάθηκε και στην ανάγκη να βρουν κίνητρο οι παίκτες στα εναπομείναντα ματς της σεζόν.

Επιπλέον, αναφορά έγινε και στα συστήματα που εναλλάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς, με το 3-4-3 να έχει εμφανιστεί και να «παίζει» αρκετά, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Αναλυτικά:



«Από το 30′ και μετά στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός κινείτο στις 2000 στροφές, με τον Αστέρα στις 1500. Δεν μπορεί να πάει ξαφνικά στις 5000 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν ανεβάσει ρυθμό με την ΑΕΚ.

Η ενδεκάδα θα πλησιάζει εκείνη της Τούμπας, οι περισσότεροι παίκτες θα είναι οι ίδιοι αλλά πρέπει να περιμένουμε και την προπόνηση του Σαββάτου.

Και μένει να δούμε αν θα επιλέξει να πάει σε 4-3-3 ή να επιλέξει ξανά τριάδα στην άμυνα.

Οι παίκτες πρέπει και αυτοί να προσπαθήσουν να βρουν κίνητρο, ο Μαρτίνς είπε πως είναι δική του δουλειά και πρέπει να δούμε και αυτός τι θα σκαρφιστεί. Δεν ξέρω αν η χρήση βασικών ή το όνομα του αντιπάλου είναι αρκετά.

Το 3-4-3 έχει βολέψει τον Μαρτίνς αλλά για να δούμε αν θα το διατηρήσει και στο μέλλον, πρέπει να δούμε και το ρόστερ. Θέλει σαν τον Ρέαμπτσιουκ αλλά να έχει και καλή σέντρα, έναν… 30άρη Χολέμπας. Όμως και ο Ρέαμπτσιουκ μπορεί να δείξει πράγματα αν κάνει προετοιμασία με την ομάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*