Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στάικος: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Στάικος: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Μετά από την φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ο τεχνικός των Ηπειρωτών Θανάσης Στάικος, στάθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του και τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα έχει ομοιογένεια και θα είναι ανταγωνιστική.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση: «Ικανοποιημένοι δεν είμαστε σχεδόν ποτέ. Ήταν ένα φιλικό από το οποίο ήδη βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και όταν το αναλύσουμε θα έχουμε και περισσότερα. Μπορώ να πω ότι υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που είτε ο Παναιτωλικός είτε εμείς είχαμε την κυριαρχία. Οι ευκαιρίες ήταν κυρίως στο β’ ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν το λέω επειδή είθισται, αλλά επειδή θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό.

Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα και το ζητούμενο είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο»

Για το αν στόχος είναι να δώσει αυτό το σύνολο εξέλιξη στην ομάδα της περασμένης σεζόν: «Θα το θέλαμε πολύ. Η εξέλιξη πολλές φορές έχει να κάνει και με τη βαθμολογική θέση και το ξέρω. Άλλαξε όμως το 80% του ρόστερ μας και μετά από και τόσο καλή σεζόν πέρυσι είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε. Το πρώτο μας μέλημα, λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ομοιογένεια και βήμα – βήμα θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*