Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σούπερ Λίγκα: Μάχες σε Τρίπολη, Ριζούπολη και Λεωφόρο

Σούπερ Λίγκα: Μάχες σε Τρίπολη, Ριζούπολη και Λεωφόρο

Παιχνίδια με φόντο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ΑΕΛ. Με στόχο μια τρίτη νίκη στη σειρά, που θα τους κάνει να πατήσουν ακόμα πιο σταθερά στην έκτη θέση, οι Αρκάδες φιλοξενούν τους «βυσσινί», που αναζητούν την ανάκαμψή τους. Αν και με υπηρεσιακό προπονητή, μετά τη διακοπή της συνεργασίας με το Γιάννη Τάτση, η θεσσαλική ομάδα θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τα δύο τελευταία, και τα δύο μέσα στη Λάρισα, στα πλέι άουτ της περασμένης σεζόν και φέτος στον πρώτο γύρο. Δεν είχε νίκη στα τρία προηγούμενα.

Δύο ώρες αργότερα, στις 17:15, ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» εντυπωσιάζει εκτός έδρας, αλλά ψάχνει από την πρεμιέρα και μετά μια νίκη στην έδρα της. Ο Άρης, είναι ομάδα που, αν και στα τελευταία της παιχνίδια δεν σκοράρει εύκολα, προσδοκά να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία.

Ο Άρης επικράτησε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, χρησιμοποιώντας ως έδρα τα Γιάννενα. Είχε νικήσει και τα δύο παιχνίδια της σεζόν 2018-19, 2-1 και 5-0. Αντίθετα το 2013-14 ο Απόλλων νίκησε και στα δύο παιχνίδια, 2-1 και 2-0.

Το σημερινό «μενού» ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΠαναθηναϊκόςΟΦΗ. Χωρίς υποχρεώσεις στο Κύπελλο και με θετικά αποτελέσματα τελευταία, το «τριφύλλι» υποδέχεται τους Κρητικούς, που μπορεί να μην έχουν τόσο καλή συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια του, αλλά έχει κάνει πολλές ζημιές στους «πράσινους» στα τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε δύο φορές τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο, για να κάνουν την τρίτη ισοπαλία τους στα τέσσερα τελευταία. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ και οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2, σταματώντας ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια νίκη στα οκτώ τελευταία επίσημα μεταξύ τους, επτά από αυτά για το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Η επόμενη (19η) αγωνιστική

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*