Home / Μπάσκετ / Σορώτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ποιοτική προσθήκη για τον Ολυμπιακό ο Μπολομπόι»

Σορώτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ποιοτική προσθήκη για τον Ολυμπιακό ο Μπολομπόι»

Για το νέα μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στη θέση του σέντερ μίλησε ο Κώστας Σορώτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία ποιοτική προσθήκη για τον Ολυμπιακό ο Μπολομπόι. Είναι ένας παίκτης με συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά από τον Φαλ. Ο Μπολομπόι είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, έχει έφεση στις τάπες. Παίζει pick ‘n’ roll. Είναι γρήγορος».

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα προβλήματα που επικρατούν στις ακαδημίες, τονίζοντας πως πλέον οι νεαροί αθλητές δεν έχουν την ίδια όρεξη για δουλειά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Για τουλάχιστον μία πενταετία είχαμε πρόβλημα στις υποδομές. Δηλαδή, μετά τη φουρνιά του ’97 με Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι οι γεννηθέντες του ’04, του ’05, του ’06 έχουν μερικά αξιόλογα παιδιά και μπορούν να ανέβουν στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο. Δυστυχώς, τα παιδιά έχουν μάθει να μην δουλεύουν τα τελευταία χρόνια και να τα περιμένουν όλα έτοιμα. Φταίνε πολλά για την μη παραγωγή νέων παικτών. Φταίει ο αδυσώπητος πρωταθλητισμός, δεν επιτρέπει στις ομάδες να επενδύσουν».

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*