Home / Μπάσκετ / Euroleague / Σοκ στον Ηρακλή: Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών και υποβιβασμό!

Σοκ στον Ηρακλή: Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών και υποβιβασμό!

Στον αθλητικό δικαστή παραπέμφθηκε, τελικά, το ζήτημα της παράτυπης συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό!

Θυμίζουμε, ο Χάγκινς χρησιμοποιήθηκε χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής, από τη στιγμή που η ΚΑΕ Ηρακλής δεν είχε φορολογική ενημερότητα και έτσι δεν μπορούσε να παρουσιάσει επαγγελματικό συμβόλαιο του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ο Ιωνικός, που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, δεν κατέθεσε ένσταση, οι ομάδες, όμως, που έχουν έννομο συμφέρον διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Δευτέρας 1/3!

Ο Ηρακλής, εκεί, υποστήριξε πως το συμβόλαιο εστάλη με email, το οποίο δεν… έφτασε!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ζήτησαν επιείκεια, οι υπόλοιποι, ωστόσο, δεν συμφώνησαν και υποστήριξαν ότι για λόγους διαφύλαξης της αξιοπιστίας και κανονισμών του πρωταθλήματος, το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή, όπως και έγινε!

Αυτό σημαίνει πως ο «Γηραιός» κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών και υποβιβασμό, αφού βρίσκεται σήμερα μία νίκη πάνω από τη ζώνη που οδηγεί στην Α2 και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*