Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλεκ Πίτερς!

Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλεκ Πίτερς!

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό στις υποθέσεις των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοβ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με τις υπόλοιπες θέσεις που θέλει να καλύψει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ Fm 94,6, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει τις τελευταίες ημέρες έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς (27 χρονών, 2.06μ.), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια. Ο Αμερικανός φόργουορντ, έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, έχοντας παίξει σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και τις δύο τελευταίες σεζόν στην ομάδα των Βάσκων.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό στάδιο και με τον παίκτη για τον οποίο ενδιαφερόταν και η Φενέρμπαχτσε, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ψηλό, με καλό μακρινό σουτ και καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, που θα γεμίσει με ποιότητα την φροντ λάιν των νταμπλούχων Ελλάδας, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές φτάσουν σε οριστική συμφωνία, κάτι που είναι και το πιο πιθανό τις επόμενες ώρες.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε στην Ευρωλίγκα μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 0,6 κλεψίματα. Στα δίποντα σούταρε με 63,8% και στα τρίποντα με 39%, ενώ στις βολές είχε 81,8%.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*