Home / Μπάσκετ / Euroleague / Σμιθ: «Θα κάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα φέτος ο Πρίφτης»

Σμιθ: «Θα κάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα φέτος ο Πρίφτης»

Μέλι… έσταζε για τον Δημήτρη Πρίφτη ο Τζαμάρ Σμιθ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Έλληνα κόουτς τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ούνιξ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως θα κάνει πολύ καλή πορεία με τους «πράσινους» στη φετινή Ευρωλίγκα.

Από ‘κει και πέρα, ο νέος παίκτης της Μπαχτσεσεχίρ τόνισε πως έγινε πολύ καλύτερος μετά τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη και γι’ αυτό πιστεύει ότι το «τριφύλλι» είναι σε πολύ καλά… χέρια.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για εκείνον. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου προπονητές που έχω συνεργαστεί και εκτός παρκέ είναι ένα σπουδαίο άτομο. Ήμουν ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί του για τέσσερα στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι με βοήθησε αρκετά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μου, που δεν είχα πριν και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα προπονήσει στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. Επίσης, πιστεύω ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη φέτος στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει μαζί του και τον Οκάρο Γουάιτ. Είμαι σίγουρος ότι θα τους ανεβάσει όλους και θα δείξει το πόσο πραγματικά καλός είναι και τι μπορεί να κάνει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας», ανέφερε σχετικά ο Αμερικανός, μιλώντας στο «basketnews.com».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*