Home / Μπάσκετ / Euroleague / Σλούκας: «Ήμασταν σταθεροί όλη τη σεζόν, μας βοήθησε το ΣΕΦ»

Σλούκας: «Ήμασταν σταθεροί όλη τη σεζόν, μας βοήθησε το ΣΕΦ»

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας τέλειωσε και όλοι πρέπει να κοιτάξουν τώρα τα πλέι οφ στον Ολυμπιακό, στάθηκε στη σταθερότητα όλης της σεζόν, εκθείασε τη μαχητικότητα και τη δημιουργία της ομάδας, θυμήθηκε τα περυσινά «θρίλερ» με τη Μονακό στα προημιτελικά, εξήρε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την επιθετική υπεροπλία και ξεκαθάρισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν για την αξία του.

Αναλυτικά: «Ήμασταν σταθεροί σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Η έδρα μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ξεκινάμε τώρα από καλύτερη αφετηρία, αλλά δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Μπαίνουμε στο σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς όλοι υγιείς κι είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Είχαμε διάρκεια σε όλη τη σεζόν, μαχητικότητα, δημιουργία και καλές εκτελέσεις. Είδαμε και πέρυσι πόσο δύσκολα ήταν τα πλέι οφ με τη Μονακό. Δεν επιλέγουμε αντίπαλο, εξάλλου είναι πολύ δύσκολη η Ευρωλίγκα. Το έχουμε δει όλοι αυτό.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έιναι υψηλού επιπέδου. Ο κορμός έμεινε ο ίδιος κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Μεγάλο ρόλο παίζει το πρώτο παιχνίδι και πως θα αντιδράσουμε. Αν δείξουμε αυτά που μπορούμε, θεωρώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε. Φέτος, κερδίσαμε κάποια παιχνίδια και από την επίθεσή μας. Σουτάραμε όλοι καλύτερα από πέρυσι, με καλύτερες επιλογές και με καλύτερα ποσοστά.

Σιγά-σιγά επανέρχομαι στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια βγήκα από το τούνελ και βλέπω… φως. Δεν είναι εύκολο όταν γυρνάς από τραυματισμό. Δεν έχω να αποδείξω κάτι στα 33 μου. Αν πετύχει η ομάδα, είναι όλοι πετυχημένοι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*