Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σκουρτόπουλος: «Πάντα η Εθνική είναι υπεράνω όλων»

Σκουρτόπουλος: «Πάντα η Εθνική είναι υπεράνω όλων»

Στον απόηχο του αγώνα Λαύριο-Ηρακλής, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Εθνικής ομάδας.

Ο 55χρονος τεχνικός δήλωσε πως παρά τις όποιες αλλαγές γίνουν στην προεδρία της ΕΟΚ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει προγραμματίσει τα πάντα για το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά, με τον Ρικ Πιτίνο και τους συνεργάτες του να είναι πανέτοιμοι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την Εθνική ομάδα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:



«Πάντα η Εθνική είναι υπεράνω όλων. Έχω πει και άλλη φορά ότι τα πάντα είναι έτοιμα αλλά όσο εκκρεμεί το θέμα των εκλογών, μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Αν έρθει ένας νέος παράγοντας και πει ότι θέλει να αλλάξει ο προπονητής είναι δικαίωμα του αλλά πρέπει να δούμε τι προλαβαίνει να γίνει.

Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Από η στιγμή που ο κύριος Πιτίνο έχει αναλάβει και εμείς θα είμαστε μαζί του, έχει γίνει ένας προγραμματισμός, έχει κανονιστεί το τουρνουά Ακρόπολις, έχει κανονιστεί η μεταφορά στον Καναδά, όλα είναι έτοιμα. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει κάτι άλλο θα είναι σεβαστό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*