Home / Μπάσκετ / Σε απολογία ο Κούπερ από την ΚΑΕ ΑΕΚ για σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων

Σε απολογία ο Κούπερ από την ΚΑΕ ΑΕΚ για σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων

Aθήνα
Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε μέσα σε λίγες ημέρες για την ΑΕΚ ο Ντι Τζέι Κούπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και ταυτόχρονα να θεωρείται παρελθόν.

Μάλιστα η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/12) αναφέροντας πως ο Αμερικανός πλεϊμέικερ καλείται σε απολογία με την αιτιολογία πω «υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων».

Η σχετική ανακοίνωση:

«H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι: Η προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο -και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη- να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής -μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων».
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*