Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σε ανοιχτή γραμμή ΑΕΚ και Πογέτ

Σε ανοιχτή γραμμή ΑΕΚ και Πογέτ

Η παραμονή του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο και τη νέα σεζόν αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας και οι άνθρωποί της έχουν ήδη ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις με τον Ουρουγουανό. Διαβάστε αναλυτικά.

 Ήδη από τον πρώτο καιρό που ο Γκουστάβο Πογέτ είχε δώσει ασφαλή δείγματα γραφής της δουλειάς του, στην ΑΕΚ είχε αναδειχθεί σε ζήτημα μείζονος σημασίας η παραμονή του στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι. Πολύ περισσότερο μετά τα αποτελέσματα που είχε ο Ουρουγουανός τεχνικός, στα ντέρμπι.

Η βούληση της ΑΕΚ να κρατήσει τον Πογιέτ, μοιάζει δεδομένη. Ενώ και οι ενδείξεις από την πλευρά του Πογέτ, φανερώνουν μια θετική διάθεση. Άλλωστε μόλις πριν από λίγες μέρες, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε λόγο για πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως η πιο ισχυρή ένδειξη πως το ενδεχόμενο παραμονής του Πογιέτ στην Ένωση, έχει αρχίσει να κερδίζει σημαντικό έδαφος, είναι το γεγονός πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κάτι που μέχρι και πριν από έναν μήνα, το απέρριπταν ως προοπτική. Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Πογέτ, μετέθεταν οποιαδήποτε κουβέντα για το μέλλον της συνεργασίας τους, για το φινάλε της σεζόν. Τότε που θα γινόταν το ταμείο.

Όμως πλέον και οι δυο πλευρές, έχουν εγκαταλείψει την συγκεκριμένη θέση. Η ΑΕΚ και ο Πογιέτ έχουν ανοιχτή γραμμή και βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Κάτι που παραδέχθηκε δημοσίως χθες (12/3) και ο Ουρουγουανός τεχνικός. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και όλα τα δεδομένα ως προς το πρότζεκτ, έχουν μπει στο τραπέζι. Φυσικά ακόμα είναι νωρίς, για να προκύψει οποιοδήποτε οριστικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πογέτ.

Άλλωστε το οριστικό «ταμείο» στη σεζόν, αλλά ακόμα και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι παράμετροι που θα παίξουν ρόλο στο αποτέλεσμα της κουβέντας ανάμεσα στις δυο πλευρές και στις οριστικές αποφάσεις. Ωστόσο είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, πως έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να παραμείνει ο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*