Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σαρώνει τα βραβεία ο Σουλεμάνα που θέλει ο Ολυμπιακός

Σαρώνει τα βραβεία ο Σουλεμάνα που θέλει ο Ολυμπιακός

Ιστορία γράφει στη Δανία ο Καμαλντίν Σουλεμάνα!

Ο Γκανέζος εξτρέμ, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τον Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νόρντζελαντ.

Ο 19χρονος άσος κατάφερε να «σκουπίσει» όλα τα βραβεία για τον μήνα Απρίλιο, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης και MVP για τις επιδόσεις του.

Ολυμπιακός: Διπλή διάκριση για Σουλεμάνα στη Δανία

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Νόρντζελαντ που πετυχαίνει κάτι τέτοιο!

Τα βραβεία του έδωσε ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος είχε περάσει για ένα φεγγάρι από την Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, και τώρα είναι στην ομάδα της Δανίας προπονητής.

Ολυμπιακός: Διπλή διάκριση για Σουλεμάνα στη Δανία

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος πέτυχε πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες και ήδη το όνομά του, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ακούγεται και για άλλες γνωστές ομάδες, όπως ο Άγιαξ, η Λιόν, η Λεβερκούζεν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σουλεμάνα αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ, όμως τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Άγιαξ είχε κάνει κρούση για την αγορά του παίκτη έναντι 11,5 εκατ. ευρώ. Η Νόρντζελαντ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα της παραχώρησης του ταλαντούχου φορ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «νέος Νεϊμάρ»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*