Home / Ποδόσφαιρο / Σαν να… καρφώθηκε για Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο (vid)

Σαν να… καρφώθηκε για Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο (vid)

Μιλώντας για την επιστροφή του στους πάγκους και το ιδανικό σενάριο της πρόσληψης από το καλοκαίρι για την επόμενη σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο ενδεχομένως και να «καρφώθηκε» όταν σχολίασε όλα τα σενάρια που έχουν γραφτεί για εκείνον, όχι όμως αυτό της Γιουνάιτεντ!

Ο «special one» στη Σιγκαπούρη όπου έδωσε το «παρών» στην Ολυμπιακή Επιτροπή και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέροντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του και την οικογένειά του, αλλά αν χτυπούσε το τηλέφωνό του αύριο το πρωί, θ’ αποδεχόταν μια εξαιρετική πρόταση, όσο κι αν ο ίδιος θα ήθελε να δουλέψει από το καλοκαίρι και μετά.

Αυτό που ενδεχομένως και να θεωρηθεί… κάρφωμα, είναι πως σχολιάζοντας τα όσα γράφονται στον Τύπο, σχολίασε μονάχα τα περί… Ίντερ και Κίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάθε μέρα γράφουν πολλά οι δημοσιογράφοι και τα έχω διαβάσει όλα. Πότε λένε ότι επιστρέφω στην Ίντερ, πότε λένε ότι πηγαίνω στην Κίνα τώρα που συνεχώς διαβάζουμε για μεταγραφές στο κινεζικό ποδόσφαιρο, τώρα είμαι εδώ στη Σιγκαπούρη και θα πουν ότι θ’ αναλάβω κάποια ομάδα της χώρας… Όμως η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που δεν έχω δουλειά…».

Ζοσέ, ξέχασες ν’ αναφέρεις τη Γιουνάιτεντ…

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*