Home / Μπάσκετ / NBA / Σίξερς, Χιτ και Κλίπερς θέλουν Λάουρι!

Σίξερς, Χιτ και Κλίπερς θέλουν Λάουρι!

Έπειτα από εννιά χρόνια παραμονής στο Τορόντο και τους Ράπτορς, είναι πολύ πιθανό ο Κάιλ Λάουρι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Καναδά, ώστε να ενταχθεί σε έναν οργανισμό που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο 34χρονος γκαρντ είναι στο στόχαστρο των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Κλίπερς, θεωρώντας πως ο έμπειρος πλέι-μέικερ είναι το κομμάτι που τους λείπει, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές του για τον τίτλο.

Σημείο-κλειδί αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιό του, αξίας 30 εκατ. δολαρίων, ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, άρα όποια ομάδα τον αποκτήσει, γνωρίζει ότι δεν θα χρειαστεί να δεσμευθεί για μεγάλο διάστημα με αυτό το τεράστιο ποσό.

Από την πλευρά τους οι Καναδοί, σεβόμενοι τα όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στους Ράπτορς, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα του 2019, είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν, αρκεί να λάβουν ως ανταλλάγματα επιλογές στα ντραφτ, νεαρούς παίκτες και κάποιους βετεράνους, τα συμβόλαια των οποίων να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ώστε να υπάρχει χώρος στο salary cap.

Αξίζει να σημειωθεί ο Κάιλ Λάουρι κατάγεται από τη Φιλαδέλφεια και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα ήθελε να μετακομίσει στην πόλη του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*