Home / Βόλεϊ / Σήμερα οι μάχες των προημιτελικών του Κυπέλλου

Σήμερα οι μάχες των προημιτελικών του Κυπέλλου

Με τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ανδρών, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα αναμετρηθούν στο Final-4 (31/3-1/4).

Το πρώτο σερβίς των προημιτελικών θα γίνει στη Σύρο στις 18:00, με τον Φοίνικα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Είναι η πέμπτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων, που έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για το πρωτάθλημα και άλλες τόσες για το Λιγκ Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις νίκες και τους Συριανούς μία, στο Λιγκ Καπ (ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο χρυσό σετ).

Στις 18:30 η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, σχεδόν έναν μήνα μετά τη νίκη του «δικέφαλου του βορρά» με 3-0 σετ στο ίδιο γήπεδο.

Στις 19:00 ο Άρης θα αναμετρηθεί με τον Μίλωνα στο κλειστό της Μίκρας. Οι Θεσσαλονικείς αποτελούν τη μοναδική ομάδα της Pre League που πήρε την πρόκριση, αποκλείοντας, μάλιστα, τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Οι Νεοσμυρνιώτες, από την άλλη, θέλουν να δώσουν το παρών στο Final-4 του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η αυλαία θα πέσει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άθλο στην Ορεστιάδα, μιάμιση εβδομάδα μετά τη νίκη των «πράσινων» με 3-0.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Τετάρτη 22/2

«Δημήτρης Βικέλας» Ερμούπολη, 18.00: Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

Ζηρίνειο, 18.30: Κηφισιά – ΠΑΟΚ

Μίκρα, 19.00: Άρης – Μίλων

«Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα 19.00: Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*