Home / Ομάδες / Ρόμπεν: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα»

Ρόμπεν: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να υπηρετεί την εθνική ομάδα της Ολλανδίας γνωστοποίησε ο Άριεν Ρόμπεν, σχολιάζοντας παράλληλα και την απουσία της χώρας του από το τελευταίο Euro.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Άριεν Ρόμπεν στο φιλικό της Μπάγερν Μονάχου (θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες) ήρθε να προστεθεί στη… μακρά λίστα ατυχιών του Ολλανδού τα τελευταία χρόνια. Παρά την έξτρα κόπωση και το γεγονός ότι βρίσκεται σε ηλικία όπου οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τα εθνικά τους συγκροτήματα, ο Ρόμπεν δεν το βάζει κάτω, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να φοράει την πορτοκαλί φανέλα.

«Δεν εγκαταλείπω την Ολλανδία, τουλάχιστον όχι ακόμα. Φυσικά πολλοί μπορεί να νομίζουν πως το κομμάτι των τραυματισμών είναι ένα θέμα για μένα. Μπορεί να έχεις κάποια καλά διαλείμματα αν δεν έχεις διεθνείς υποχρεώσεις, όμως είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που παίζω για την Ολλανδία. Είμαι ο αρχηγός της και είναι τιμή να παίζεις για την χώρα σου, οπότε δεν θέλω να την αφήσω ακόμα.», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού της Μπάγερν στο «Goal.com».

Όσο για την απουσία των «οράνιε» στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τόνισε : «Δεν είναι εύκολο να διεξάγεται ένα διεθνές τουρνουά και να λείπει η χώρα σου. Ξεκάθαρα, έπρεπε να ήμασταν εκεί. Ήταν σκέτη απογοήτευση.»

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*