Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Ρομπέρτο: «Δε θα έκανα ποτέ κάτι που θα έβλαπτε τον Ολυμπιακό»

Ρομπέρτο: «Δε θα έκανα ποτέ κάτι που θα έβλαπτε τον Ολυμπιακό»

Διευκρινίσεις…

Αθήνα
Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που δημοσίευσε η ισπανική έκδοση του «Goal.com», στην οποία είπε πως «ίσως είναι ώρα να κλείσει ένας κύκλος και να αρχίσει κάτι καινούριο», ο Ρομπέρτο ανήρτησε μια δημοσίευση στο facebook με την οποία διευκρίνισε τη θέση του.

Συγκεκριμένα ο ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τονίζει πως δεν θα έκανε τίποτα για να βλάψει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, ενώ κατέστησε σαφές πως με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν «κανένας ποδοσφαιριστής δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα».

Τέλος κατέληξε στο συμπέρασμα πως «Καταστρέφουμε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας και ενός μεγάλου πάθους, του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό τύπο περί της πιθανής αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η οικογένειά μου, και ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης, ο οποίος με έχει σαν γιο του από την πρώτη μέρα που πάτησα τον Πειραιά, αξίζουν όλο το σεβασμό μου και όλη την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Και ποτέ δε θα έκανα κάτι που θα μπορούσε να βλάψει το σύλλογό μου ή τους φιλάθλους του.

Μια και αυτό έγινε σαφές, θα ήθελα να πω ότι εξαιτίας των γεγονότων και των όσων συνήθως συμβαίνουν στις ελληνικές διοργανώσεις, κανένας ποδοσφαιριστής δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα, και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι πράξεις βίας όχι μόνο χειροτερεύουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την ποιότητά του.

Καταστρέφουμε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας και ενός μεγάλου πάθους, του ποδοσφαίρου.

Είμαι ποδοσφαιριστής και ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, δουλεύω και παλεύω κάθε μέρα για να κάνω καλύτερη την ομάδα μου και να τιμήσω τους φιλάθλους μου και τον πρόεδρό μου.

Και έτσι θα συνεχίζει να γίνεται…»

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*